PORTAL IN LOVE WITH TRAVELING

Dobro došli na portal o putovanjima In Love with Traveling, koji vam omogućuje besplatno korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge In Love with Traveling  portala.

Korištenjem bilo kojeg dijela  portala In Love with Traveling automatski prihvaćate važeće uvjete korištenja. Korisnici su dužni redovito pratiti uvjete korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem portala In Love with Traveling u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.  Smatra se da su korisnici upoznati sa svim  rizicima koji nastaju iz korištenja portala In Love with Traveling te prihvaćaju koristiti sadržaj portala isključivo za osobnu upotrebu i na vlastitu odgovornost.

Portal  In Love with Traveling sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice.

Portal In Love with Travelig sve sadržaje objavljuje od dobroj namjeri. Portal In Love with Traveling ne može na sebe preuzeti odgovornost za bilo kakve posljedice koje bi mogle nastati kao posljedica korištenja portala In Love with Traveling.

Niti jedan dio portala In Love with Traveling ne smije se koristiti u nezakonite svrhe  ili promoviranje istih.

Poslovni odnos između posjetitelja portala In Love with Traveling i oglašivača na portalu In Love with Traveling i van portala In Love with Traveling isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Portal In Love with Traveling ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Portal In Love with Traveling polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale te baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala In Love with Traveling  i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je portal In Love with Traveling povrijedio Vaša autorska prava, molimo da nam to odmah javite. Slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji biti će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal In Love with Traveling sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Portal In Love with Traveling linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Portal In Love with Traveling štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Portal In Love with Traveling se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti  podatke dobivene od korisnika tijekom korištenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati  niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Portal In Love with Traveling može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke portal In Love with Traveling koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na temelju tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među publikom. Prikupljanje podataka ovoga time u ovom ili većem  obimu je uobičajeno.

Portal In Love with Traveling se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala In Love with Traveling ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Objavljeno: 24. 12. 2013.