XE – najpopularnija tečajna lista na svijetu. Na ovoj ćete stranici bez problema tajlandske bahte preračunati u kambođanske riele na graničnom prijelazu Aranyaprathet. A možete preračunati i hrvatske kune u mađarske forinte. I obrnuto.

WEATHER – najpoznatija stranica s prognozom vremena za cijeli svijet.

SUN CALC – stranica koja pokazuje položaj sunca u određenom dijelu dana, te duljinu trajanja dana s vremenima izlaska i zalaska sunca.

HOME EXCHANGE, GUEST TO GUEST i LOVE HOME SWAP – su tri najveća portala za izmjenjivanje kuća i stanova. Oglasite svoju kuću/stan i čekajte da vas kontaktira netko raspoložen za zamjenu. Ili sami krenete u akciju i uz malo sreće otputujte u destinaciju svojih snova bez ikakvog troška za smještaj.

NUMBEO – ocjenjuje troškove života u raznim gradovima svijeta, što može biti dobar putokaz u kalkuliranju troškova za vaše putovanje.

PRICE OF TRAVEL – stranica posvećena jeftinijim putovanjima, koja daje dobre prikaze i recenzije destinacija širom svijeta te donosi troškove boravka u njima.

TOWD – mjesto na kojem su objedinjeni linkovi svih nacionalnih turističkih zajednica u svijetu.

TRIPADVISOR – najveća i najpoznatija turistička stranica u svijetu s milijunima komentara i ocjena stotina tisuća hotela i restorana, nezaobilazno je mjesto gdje valja provjeriti kuda putujete i kako su putnici prije vas zadovoljni uslugom.

EMBASSY FINDER – stranica s informacijama o veleposlanstvima u svijetu i vizama.

WEATHER2TRAVEL – korisne stranice koje donose informacije o tome kada je najbolje vrijeme za putovanje u određenu regiju.